20 мая 2009 г., 11:53

Чувство 

  Поэзия » Любовная
537 0 7

Зелените поля са мои,

горите и простора също,

звездите и очите твои

във мен пропиват и могъщо

чувство се ражда и залива

болката и суетата,

любовта във мен прелива,

тъй богата е душата!

© Даниела Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??