May 20, 2009, 11:53 AM

Чувство 

  Poetry » Love
539 0 7

Зелените поля са мои,

горите и простора също,

звездите и очите твои

във мен пропиват и могъщо

чувство се ражда и залива

болката и суетата,

любовта във мен прелива,

тъй богата е душата!

© Даниела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??