6 апр. 2011 г., 13:31

Чувство 

  Поэзия » Любовная
828 0 2

                    Знам, че двамата ще сме тук,

                      че ще сме заедно и в пек, и в студ...

               И никой не ще може да ни

                  раздели един от друг.

 

           Ако някога загубя теб...

             Ще преплувам аз морета,

           езера, реки, дори океани,

           за да видя отново твоите

            очи, с неземна красота обляни.

 

          Раздялата понякога е тежка.

                 Истината винаги боли, но лъжата

                 е тази, която сърцето ти невинно

            пронизва с най-острите бодли.

 

© Дамяна Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??