Нежен полъх, докосване в тъмнината,
ухание на изсъхнали листа,
лунен блясък, мъничко тъга -
това е чувството на любовта!
Две сърца, две влюбени души,
отпили от виното горчиво,
сълзи, копнеж и малко лудост -
това е чувството на любовта!
Две души в една се сливат,
заедно да бъдат във вечноста,
трудностите на живота да изпитат -
дали това е чувството на любовта?!
© Тодорка Стойчева Все права защищены