16 окт. 2014 г., 18:12

Циганско лято 

  Поэзия » Пейзажная
368 0 3

 

 

                                   ЦИГАНСКО ЛЯТО

 

                                  Захвърля Есента писмата

                                  преди да стигне края.

                                  А те се стелят по земята

                                  и на снежец ухаят…

 

                                  И въпреки че беше дълго

                                  циганското лято,

                                  събра катунът пъстри шатри,

                                  и вдигна чергилата…

 

 

 

© Радка Миндова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Много, много ми хареса пъстрият ти стих!
  • Хареса ми!
  • БОЖЕСТВЕНО!!!
    Царица си!
    Винаги преди да кликна на твой стих, се наслаждавам предварително като малко дете, което се радва на бонбоните, преди да ги разопакова
    Наслада си, Раде, благодаря ти!
Предложения
: ??:??