Oct 16, 2014, 6:12 PM

Циганско лято 

  Poetry » Landscape
369 0 3

 

 

                                   ЦИГАНСКО ЛЯТО

 

                                  Захвърля Есента писмата

                                  преди да стигне края.

                                  А те се стелят по земята

                                  и на снежец ухаят…

 

                                  И въпреки че беше дълго

                                  циганското лято,

                                  събра катунът пъстри шатри,

                                  и вдигна чергилата…

 

 

 

© Радка Миндова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Много, много ми хареса пъстрият ти стих!
  • Хареса ми!
  • БОЖЕСТВЕНО!!!
    Царица си!
    Винаги преди да кликна на твой стих, се наслаждавам предварително като малко дете, което се радва на бонбоните, преди да ги разопакова
    Наслада си, Раде, благодаря ти!
Random works
: ??:??