13 окт. 2009 г., 13:34

Циганското лято 

  Поэзия
481 0 4

Последните лъчи на слънцето

се изляха в дюлята на двора.

Усещам тънкото ухание

на ябълки и вино,

на огън и билки,

и приближаваща зима.

 

Листата на вишната се изрониха -

разтопен кехлибар и бакър.

Бездомен и самотен вятър

цяла нощ разбърква с пръсти

къдравите коси на лозата.

 

Циганското лято...

 

Симфония от цветове

и чувства...

© Ваня Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??