11 мар. 2009 г., 07:27

Цикъл "Той" - Срок на годност 

  Поэзия » Другая
677 0 5



И даже два пъти да изживее

онези... седемте години,

едва ли той ще проумее,

че толкоз му е дадено да може,

единствено да е добър във ложето,

а там нещата са със срок

на годност.

© Рот Блак Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??