Mar 11, 2009, 7:27 AM

Цикъл "Той" - Срок на годност 

  Poetry » Other
611 0 5



И даже два пъти да изживее

онези... седемте години,

едва ли той ще проумее,

че толкоз му е дадено да може,

единствено да е добър във ложето,

а там нещата са със срок

на годност.

© Рот Блак All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??