11 mar 2009, 7:27

Цикъл "Той" - Срок на годност 

  Poesía » Otra
606 0 5



И даже два пъти да изживее

онези... седемте години,

едва ли той ще проумее,

че толкоз му е дадено да може,

единствено да е добър във ложето,

а там нещата са със срок

на годност.

© Рот Блак Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??