8 апр. 2005 г., 11:23

Cкакалец 

  Поэзия
799 0 4
Днес видях един скакалец.
Зелен изумруд на паважа.
Скачаше.
Светеше.
Жив.
Един минувач го прегази.
Изумрудът засвети
на малки частички.
Из сивия въздух, на сивия град и
в сивата пепел...

Днес,
един скакалец преобърна живота ми.

© Лили Спасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??