8 abr 2005, 11:23

Cкакалец 

  Poesía
801 0 4
Днес видях един скакалец.
Зелен изумруд на паважа.
Скачаше.
Светеше.
Жив.
Един минувач го прегази.
Изумрудът засвети
на малки частички.
Из сивия въздух, на сивия град и
в сивата пепел...

Днес,
един скакалец преобърна живота ми.

© Лили Спасова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??