8.04.2005 г., 11:23 ч.

Cкакалец 

  Поезия
798 0 4
Днес видях един скакалец.
Зелен изумруд на паважа.
Скачаше.
Светеше.
Жив.
Един минувач го прегази.
Изумрудът засвети
на малки частички.
Из сивия въздух, на сивия град и
в сивата пепел...

Днес,
един скакалец преобърна живота ми.

© Лили Спасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??