1 мая 2007 г., 10:41

"CV" 

  Поэзия
814 0 7
Живея като за последно,
изнасилвам се до край,
вече няма нищо вредно,
което да не съм опитал(май).

Живея като по сценарий,
от касов хит на Тарантино
и спомените си в хербарий,
прибирам за да не настинат.

Живея просто както искам!
Егоистично!Наведнъж!
Пилея всичко,без да стискам
в ръцете си емблема"Мъж".

© Николай Драгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??