11 июл. 2020 г., 13:20

Цвете 

  Поэзия » Любовная
516 0 0

В нейните розови мисли

Двете ухаеха на цветя

Там всяка мисъл бе чиста 

И всяко цвете бе тя.

 

Беше роза беше червена

И все още е ,и ще бъде

такава една,като мене

Такава мисъл в ума да пребъде.

 

Автор Росен Николов®©

I am Rose

© Росен Николов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??