11.07.2020 г., 13:20 ч.

Цвете 

  Поезия » Любовна
507 0 0

В нейните розови мисли

Двете ухаеха на цветя

Там всяка мисъл бе чиста 

И всяко цвете бе тя.

 

Беше роза беше червена

И все още е ,и ще бъде

такава една,като мене

Такава мисъл в ума да пребъде.

 

Автор Росен Николов®©

I am Rose

© Росен Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??