Аз съм цвете в ръцете на дете,
неспособно да запази мойта красота.
Аз съм цвете в ръцете на човек,
неспособен да обикне тази суета.
Ти си слънце в очите на дете,
неспособно да погледне твоите лъчи.
Ти си слънце в очите на човек,
неспособен да надникне в твоите очи.
Аз съм цвете в ръцете на човек,
способен да погледне в моите очи
и да види слънце в миг,
в който няма слънчеви лъчи.
© Кети Станкова Все права защищены