12.12.2010 г., 21:57 ч.

Цвете 

  Поезия » Любовна
854 0 0

Аз съм цвете в ръцете на дете,

неспособно да запази мойта красота.

Аз съм цвете в ръцете на човек,

неспособен да обикне тази суета.

 

Ти си слънце в очите на дете,

неспособно да погледне твоите лъчи.

Ти си слънце в очите на човек,

неспособен да надникне в твоите очи.

 

Аз съм цвете в ръцете на човек,

способен да погледне в моите очи

и да види слънце в миг,

в който няма слънчеви лъчи.

© Кети Станкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??