Имам цвете на балкона,
с малки къдрави листа.
Вечер го поливам с съ́лзи,
сутрин с думи го теша.
Имам цвете на балкона,
с жълти, крехки цветове.
Вечер му шептя за обич,
сутрин – за потайни врагове.
Имам цвете на балкона,
с нежна, мъничка душа.
Вечер то е само мое,
сутрин е на цялата Земя.
© Хари Спасов Все права защищены