12.02.2018 г., 16:32 ч.

Цвете 

  Поезия » Друга
1005 7 0

               Имам цвете на балкона,

               с малки къдрави листа.

               Вечер го поливам с съ́лзи,

               сутрин с думи го теша.

 

               Имам цвете на балкона,

               с жълти, крехки цветове.

               Вечер му шептя за обич,

               сутрин – за потайни врагове.

 

              Имам цвете на балкона,

              с нежна, мъничка душа.

              Вечер то е само мое,

              сутрин е на цялата Земя.

         

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??