26 янв. 2013 г., 12:39

Цвете в снега 

  Поэзия » Любовная
743 0 11

Нарисувах ти цвете в снега!

Подарих ти го с топла целувка!

Ти прегърна ме, с глас се засмя

и отвърна ми с нежна милувка!

 

Утре този сняг ще се стопи,

а със него – и цветето бяло!...

И земята ще пие сълзи,

за които е тъй закопняла!

 

Ще остане едничка следа:

обичта ни... смехът на момиче...

Там, където рисувах в снега,

ще покълне красиво кокиче!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??