6 мар. 2014 г., 18:19

Цветето цъфти 

  Поэзия » Пейзажная
499 0 0

Цветето цъфти,

пролетта идва.

Природата мълчи,

но всичко вижда.

 

Мирис на цвят

във въздуха се носи.

Един нов свят

вниманието ни проси.

 

Свят на свобода,

любов и свежест...

Идва пролетта,

а не нова тежест.

© Иветтт Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??