5 нояб. 2008 г., 13:41

Цветно... 

  Поэзия » Другая
1106 0 6

 

Цветно...

 

 

Така красиво е, когато носиш  нежно име

и още толкова неща са въплътени в него.

То  казва сякаш целуни и прегърни ме,

но и мисли с любов за крехкото ми его.

 

Тъй сладко е, когато си свенливо свела,

когато бистри като ясен ден са твоите очи,

в косите заблестяла есенна пшеница зрела,

а пък душата сноп от летни слънчеви лъчи.

 

Да те загубя днес, не, не искам и не мога,

към теб протягам нежно обичащи ръце,

сега разкривам се докрай пред теб и бога

и ти  дарявам най-смирено своето сърце.

 

 

Не се сърди, че твоите очи вземах за цвят,

не ме кори, че ги избрах от този свят.

    

 

 

 

 

           ЕТ МАЧИБО  -  2008 г

       

© ЕТ МАЧИБО ЕДИНАКА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??