14 июл. 2022 г., 10:02

Цветно 

  Поэзия
355 0 5

Поредно чудо в предстояща радост,

прогони хватката на тежестта.

Изля горчивото, напълни сладост

и запрелива в чаша свежестта.

Отново тичам, цветове нахлуха

в сърцето надпреварват се мечти.

В свят на тъмнина и на разруха,

Небето съживително шепти.

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??