Поредно чудо в предстояща радост,
прогони хватката на тежестта.
Изля горчивото, напълни сладост
и запрелива в чаша свежестта.
Отново тичам, цветове нахлуха
в сърцето надпреварват се мечти.
В свят на тъмнина и на разруха,
Небето съживително шепти.
© Мария All rights reserved.