14 jul 2022, 10:02

Цветно 

  Poesía
376 0 5

Поредно чудо в предстояща радост,

прогони хватката на тежестта.

Изля горчивото, напълни сладост

и запрелива в чаша свежестта.

Отново тичам, цветове нахлуха

в сърцето надпреварват се мечти.

В свят на тъмнина и на разруха,

Небето съживително шепти.

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??