11 июл. 2017 г., 00:37

Цветове 

  Поэзия
323 1 3

 

Аз мислех, че съм любовта,
истинска и доверчива,
нежност. Дошла да бъде
добрина. Не търсех тази
безметежност. Щастие
дойде само, а после
си отиде бързо.
Не исках да съм само
капка. А после ме
погълна
този бързей.

© Йоана Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??