Бог ни е дал цветовете.
Не е слагал символи в тях.
Но, неговата мисъл потъна в умовете,
а на земята се засели страх!
Всеки цвят облече в символ!
Окичиха се в цвят военни знамена!
И остана във мечтите
красивата и светла Божа добрина!
© Маргарита Ангелова Все права защищены