Мой истински живот, не ме оставяй,
бори се и усмихвай своя ден.
В доброто на света чрез мен повярвай,
което пази той за теб и мен.
Безбройни светли мигове очакват
да прелетим над ситните мъгли.
Чудовища от вятър жадно плачат,
изваждайки от слънцето бодли...
но после те отново ще са тихи,
разплискани до смисъл чудеса
и само в нас ще има бавен вихър,
допълнил ни. Там няма да си сам.
© Йоана Все права защищены