16 апр. 2021 г., 16:24

Цветята на мама 

  Поэзия » Другая
521 6 18

Запролети се.

И нарцисите засияха,

в градината окъпана от сутрешна роса.  

Усмивки на цветя.

Пчелите зажужаха,   

природата се буди с вълшебна красота.

А твоят труд,

след теб останал

ме топли, щом в малката градинка спирам.

Светът е друг.         

И ми е трудно…

без теб, в градинката утеха си намирам.

Остави ми я.

И ми завеща,

на всяко цвете обич нежна да дарявам. 

Сега стоя

в градината с цветя…

За твоите ръце с любов си спомням мамо.

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??