20 июн. 2009 г., 00:04

Цяла вечност 

  Поэзия
472 0 1


 

 Цяла вечност в самота,
 това е нейната присъда,
 зад маската прикрива си плача,
 а хората я мислят за щастлива.

 Пък тя горката тъне във печал,
 с прокажена корона на главата,
 подарък от един омразен крал,
 който ù погубваше душата.

© Ивето Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??