20.06.2009 г., 0:04 ч.

Цяла вечност 

  Поезия
483 0 1


 

 Цяла вечност в самота,
 това е нейната присъда,
 зад маската прикрива си плача,
 а хората я мислят за щастлива.

 Пък тя горката тъне във печал,
 с прокажена корона на главата,
 подарък от един омразен крал,
 който ù погубваше душата.

© Ивето Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??