Цяла вечност в самота,
това е нейната присъда,
зад маската прикрива си плача,
а хората я мислят за щастлива.
Пък тя горката тъне във печал,
с прокажена корона на главата,
подарък от един омразен крал,
който ù погубваше душата.
© Ивето All rights reserved.
Пиши!!!
Поздрав за стиха!!!