10 февр. 2008 г., 22:00

Цъфтеж 

  Поэзия » Любовная
951 0 25

 

Така се чувствам уязвим:

Пред теб. Единствено по кожа.

Побързай! С устни ме завий!

Протегни ръцете си да сложа

от чувственост изтръпналото тяло

и голи, развълнувани гърди.

Покривай ме! Бъди ми одеяло!

Завивай ме със пръсти и коси.

Целувай! Не оставяй ме да зъзна!

Без тебе въздухът е скреж.

Прегръщай ме! Тогава ще разцъфне

любов от корените на копнеж.

© Деян Димитров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??