26 сент. 2009 г., 20:38

Д-р Таралежкови 

  Поэзия » Для детей
932 0 21

 

Таралежко с Таралежка

всякаква церят болежка.

В болестите тайни нямат,

че са доктори те двама.

Кой където го боли –

боц – забиват му игли.

Боцнат лапа, боцнат врат...

Неуморно те церят

горските животни – всички –

с чудотворните бодлички.

И ако дадеш им лев ти,

(толкова иглите струват)

тези иглотерапевти,

знай – и теб ще излекуват...

© Борко Бърборко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??