25 янв. 2011 г., 10:09

* * * 

  Поэзия » Любовная
510 0 2

Да погледна в очите ти, ясните,

и да видя на времето залеза.

Тихомълком да стоплиш душата ми,

приютил на надеждата вятъра.

 

Преоткрил любовта между хората,

неусетно забравил за болката,

да отпиeш от вечната, святата -

любовта между хората.

 

И тогава ще видиш наистина -

ще усетиш на времето залеза.

Ще намериш душата си, сгрятата,

приютил на надеждата вятъра.

 

Ще погледна в очите ти, ясните,

ще запаля на времето залеза,

ще изпия до дъно умората

и ще стопля душата ти, цялата.

© Екатерина Николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??