4 сент. 2009 г., 11:58

* * * 

  Поэзия » Юмористическая
439 0 1

Щастие било

да си намериш

сам детелина.

Времето мина

с таз занесия.

Четирилистна

вече отглеждам

и във саксия.

Ще я раздавам

като разсад

вместо пиперка,

или домат.

 

С нова кръстоска

днес съм щастлив -

от детелина

с кактус бодлив.

© Харита Колева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??