Щастие било
да си намериш
сам детелина.
Времето мина
с таз занесия.
Четирилистна
вече отглеждам
и във саксия.
Ще я раздавам
като разсад
вместо пиперка,
или домат.
С нова кръстоска
днес съм щастлив -
от детелина
с кактус бодлив.
© Харита Колева All rights reserved.
но пък си е щастие да те убоде късметът