7 нояб. 2012 г., 22:14

  Поэзия
640 0 0

Изтърканите ви пиеси
не ме впечатляват, мъже.
Аз не съм от онези принцеси,
които си търсят пияни коне.
И за обидилите се, да подчертая,
че уважавам изключенията,
има ги.
Само че аз вече не мечтая
да ги срещна в близките години.
Харесваш ме? Ах, колко сладко...
добре, че го чувам за първи път.
И аз се харесвам, това е накратко,
мога и сама да покоря светът.
И все в любов се вричате, за два дена вече ме обичате,
а след месец сте на друга вълна,
понеже тази нашата любов - ОСтаря!

 

© Надето Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??