4 февр. 2015 г., 07:36

Да 

  Поэзия
280 0 0

Играта всъщност не свършва.
Май няма истински край.
Нива преминаваш, превърташ...
Ту ад си измисляш, ту рай.
Само за толкоз мъничко
подскачаме в тази игра!
Дали си е струвало всичко?
Щом обич сме давали -
да!

© Нина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??