Feb 4, 2015, 7:36 AM

Да 

  Poetry
298 0 0

Играта всъщност не свършва.
Май няма истински край.
Нива преминаваш, превърташ...
Ту ад си измисляш, ту рай.
Само за толкоз мъничко
подскачаме в тази игра!
Дали си е струвало всичко?
Щом обич сме давали -
да!

© Нина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??