Да бях Господ, щях Дявола да изгоня!
Да бях Дявол, вратите на Ада щях да затворя!
Да бях молитва, щеше да е чута.
Да бях зима, нямаше да е толкова люта.
Да бях икона, нямаше никой да й се моли.
Да бяхсила, щеше всеки да се бори.
Исках да бъда сън и кошмарите ти да гоня!
Да бъда съдба - всички ще събера.
Да бъда истина - ще остана,
да бъда лъжа - просто щях да изчезна!
© Джовани Все права защищены