Jan 9, 2012, 12:41 AM

Да бях 

  Poetry » Love
454 0 1

Да бях Господ, щях Дявола да изгоня!

Да бях Дявол, вратите на Ада щях да затворя!

Да бях молитва, щеше да е чута.

Да бях зима, нямаше да е толкова люта.

Да бях икона, нямаше никой да й се моли.

Да бяхсила, щеше всеки да се бори.

Исках да бъда сън и кошмарите ти да гоня!

Да бъда съдба - всички ще събера.

Да бъда истина - ще остана,

да бъда лъжа - просто щях да изчезна!

 

© Джовани All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Истинско.Браво!
Random works
: ??:??