Ако бях само за малко невидима...
Щях веднага при теб да долетя!
И всеки миг ще съм събудена.
Закриляна от ангелска ръка.
Без да знаеш, ще съм настанена.
И всички моменти ще ти посветя.
Близо до сърцето ти ще съм приютена.
О, само да можех – щях да си го присвоя!
Да бях невидима...
© Светлана Тодорова Все права защищены
Самият Гьоте казва "Чувствата не мамят - мамят само съжденията под тях!"