Жена да си в тоз живот...
... и без страх да можеш да избираш
дали да го живееш като мъж или като Жена,
Дали да го обичаш, без винаги да го разбираш
или да го играеш победител - права и сама.
Дали да бъдеш фина, крехка и любяща
с риск да стъпчат нежното сърце
или с хладен ум, пресмятаща, неспяща
да запретваш ръкави и цапаш ръце.
Дали да бъдем силни или да раздаваме от свойта сила,
да постигаме целта си с шамар, или с търпение?
Да бъдем ли Жени, или пък да не бъдем,
това е въпросът на нашето поколение.
Щастието е с широка дефиниция
и не всеки го намира в клишето,
но ако жената е Жена и слуша свойта интуиция,
очите и се смеят заедно с лицето.
Жасмин Маджид
© Jasminne Все права защищены