Да бъдеш влюбен само в мен
На лятото усмивката вълшебна
докосна ме със любовта
и аз рисувах вдъхновена
такава лятна красота:
тревите бяха млади и зелени,
навред танцуваха цветя,
а чувствата ми вдъхновени
ме караха да полетя.
И теб в картината създадох –
трептеше погледът ти син,
целуна ме и аз повярвах
на думите и погледа любим.
И мислех да рисувам вечно,
да те обичам всеки ден,
а ти примамливо и нежно
да бъдеш влюбен само в мен.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Все права защищены