23.07.2024 г., 11:15 ч.

Да бъдеш влюбен само в мен 

  Поезия » Любовна
93 2 2

     

Да бъдеш влюбен само в мен

 

На лятото усмивката вълшебна

докосна ме със любовта

и аз рисувах вдъхновена

такава лятна красота:

 

тревите бяха млади и зелени,

навред танцуваха цветя,

а чувствата ми вдъхновени

ме караха да полетя.

 

И теб в картината създадох –

трептеше погледът ти син,

целуна ме и аз повярвах

на думите и погледа любим.

 

И мислех да рисувам вечно,

да те обичам всеки ден,

а ти примамливо и нежно

да бъдеш влюбен само в мен.

            Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??