9 авг. 2006 г., 18:23

Да го ... 

  Поэзия
995 0 9

Да го е...а в интернета!
Цял ден вчера ме тормози...
И ми спря приоритета
с вас да водя диалози...

Мислите ми днес блуждаят...
Пръстите почти не дишат...
Устните ми преповтарят
всеки стих и отзив пишат...

Че от толкова Поети
и от мисълта им точна,
две елементарни сметки
днес не мога да започна.

Да го е...а в интернета!
Шалтерът да му изсъхне!
Шът! Че с кръвните ми братя
връзката ни ще прекъсне...

© Гергана Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??