3 мар. 2011 г., 12:26

Да го знаеш 

  Поэзия » Любовная
581 0 6

една лудория

времето спира -

завръщат се в ума ми ято птици

усмивки политат и

кожата настръхва

открила червения цвят...

 

време е да знаеш

 

като в стара снимка

с поръбени краища - в устните

гледам и не чувам нито звук

сочни са и ме вълнуват

като неслучен допир

с прясна ягода...

 

време е да знаеш

 

светят пръстите с чиста магия

парят и болеят да докосват

бучи реве прелива и тътне

рошаво желание

думите ми лакоми

да те застигнат влюбени...

 

време е да знаеш

© Дима Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??