23 авг. 2007 г., 09:00

Да идвам в съня ти в бяло 

  Поэзия
804 0 6
Косите си отрязах,
легло със тях да ти постеля.
Душата си оголих, да не зъзнеш -
ще те завия с нея.

Сърцето си разполових на две,
за да остане твойто цяло.
И мислите ти мрачни навих аз на кълбо,
да идвам във съня ти все във бяло.

© Дилианна Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??